Ankara'da 5 Şehit 22 yaralımız var
4 kişi şehit oldu, 14 kişi yaralandı. Terör saldırısını gerçekleştiren 2 terörist etkisiz hale getirildi.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) yerleşkesine yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.
Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:Ankara Kazan ilçemizde yerli ve milli savunma sanayimizin gözbebeği TUSAŞ'a maalesef 15.26'da bir terör saldırısı olmuştur. Bu saldırı duyulur duyulmaz, haberi alınır alınmaz süratle jandarma ve emniyet birimlerimiz, özel harekâtımız buraya geldi. Biri kadın, biri erkek olmak üzere 2 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.trthaber
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Maalesef şehit sayımız 5’e yükselmiştir, 2’si ağır 13 yaralımız var” ifadelerini kullandı.Teröristlerin TUSAŞ ana yerleşkesine ticari bir taksiyle geldiği, taksiciyi yolda şehit ettikten sonra aracın bagajına koydukları ortaya çıktı.